Perşembe, Temmuz 06, 2006

BAHARCA. SANAL ÇEYİZ.....


Arkadaşımız Bahar 2 ay sonra evleniyor.Daha önce senden bi şey yok demelerime nismet sanki bu örtü.Çünkü bunu baharcığım örmüş..Ellerine sağlık...Tabi şimdi olsa örmez ama neyse...
Ve annesi yıllardır yaptığı bu şaheserleri başlamış hazırlamaya.Öyle güzellerki anlatamam.Burada belki bu kadar net çekemediğimden anlıyamasanızda parmak ısırtan cinsten her bir iş.
İğne oyaları tamamen Ayşe teyzenin elinden.Ama sanki makine işi gibi değil mi..?
Ellerine yüreğine sağlık..
Ayşe teyze'nin daha önce çektiğim iğneoyaları için TIKLIYABİLİRSİNİZ..
DANTEL HAVLU KENARLARI


İĞNE OYASI HAVLU KENARLARI




Ama sanmayın ki bu kadar.daha neler var neler..Ben sadece bir kısmını çekebildim.Yarında daha başka şeyler bekliyor sizi sanal çeyizimizden..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili
Nagihan süper bir süpriz oldu benim için valla Ayşe hanımın ve bahar hanımın ellerine saglık.Allah iyi günlerde kulanmak nasip etsin canısı devamın sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

canım bunlar çok güzel yapanın ellerine sağlık bahar arkadaşının allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin

Serra dedi ki...

Cok gusel hepsi, piril piril. Allah Bahar'a ve esine mutluluklar versin. Bu arada madem sen cekiyorsun fotograflari, versinler adresi de uzaktan gelemeyenler de gorsun. :)

Adsız dedi ki...

öncelikle benim (bir tane ama olsun) ve annemin el işlerini sergilediği için nagihan'a, sonra da iyi dilekleri için blogcu arkadaşlara teşekkür ederim. anneciğimin bu iğne oyalarından sonra gözlük numarası bir hayli büyüdü. en çok da anneciğime teşekkür etmek istiyorum.
bu arada nagihan'la benim asıl amacımız "sanal çeyiz" modası başlatmak. sanırım bu gidişle başarılı da olacağız:)
herkese mutlu ve güzel günler dilerim...
bahar

Adsız dedi ki...

Sevgili Bahar'a anesinin göz numarasını soracaktım yorumunu okumasaydım..Umarım mutlu güzel bir evlilik yapar ve her birini kullanmak kendisine nasip olur.Tabi her fırsatta da anneciğini sevgiyle hatırlar ve değerini unutmaz.Sevgiler.
Nilgün...

Related Posts with Thumbnails