Pazartesi, Şubat 27, 2006

ORTAK

Bu çantayıda geçenlerde gittiğimde bir vitrinde görüp eve gelip hemen yapmıştık.Fakat ben döndüğüm için yarım bırakmıştım.Tam bitmiş halini çekip göndermiş dün bana.Mağaza fiyatı 33ytl. idi.sadece 1 ytl'lik ip.Eski manto eteği ile pullar.mağazadakinin süsleme farkı dağınık pullar değilde çiçek gibi öbek öbek işli olmasıydı.Bu iki üründe semoş la ortak çalışmamız .Bu üzden ismini ortak koydum..


istanbul'a gittiğimde canım dostum Semoş benim vazgeçilmez durağım.Ünv. arkadaşım.14 yıldır hiç bırakmadık birbirimizi.can dostum benim.Buda onun küçük kızı Bilge.Bizim küçük cadımız.Yakışıklı oğluda 2.sınıfa gidiyor.
Bu bolerayı örmüştü.ama tığ işini çok sevmez.öyle duruyormuş.Bende kenarlarına örümcek yaptım.Çok şık olmuş değil mi?

7 yorum:

Serra dedi ki...

nagihan bana sorarsan, boyle daginik pullu daha modern olmus derim. elinize saglik.

Adsız dedi ki...

Nagihan, vitrindekini görmedim ama bu çok hoş olmuş.
Boleronun kenarına tığ işi güzel olmuş. Bütünlük kazanmış.
İstanbul a geldiğin zaman bende bekliyorum unutma :)
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

çok şirin gözüküyor kimmi tabiki resimdeki dünyalar tatlısı kız
ama üzerindekide çok güzel olmuş ellerine sağlık
çok şık duruyor

saadet dedi ki...

nagihan iyi düşünmüşsün örümcekleri. bende de bu boleroya benzer büyük için olanından var. ama bir türlü fırsat bulup ekleyemedim. bir de hep soruluyor nasıl yapılıyor diye onuda bilmediğim için biraz koymaya çekiniyorum doğrusu:)

Adsız dedi ki...

slm, ben bu bolerodan cok yapmak istiyorum ama nasil yapildigini bi türlü cikaramiyorum, yani sis ile örülen kisminin model olarak. bana biri yardimci olursa bu konuda hemencik baslayabilirim :)
Cigdem

Adsız dedi ki...

Gerçekten çok güzel çalışmalar elinize sağlık :)

Adsız dedi ki...

hersey çok güzel olmus ellerinize emeğinize sağlık cantanın yapılısını çok merak ettim pulları sonradanmı diktiniz yoksa iple berabermi ördün küçük kız da çok güzel allah bahtını açık etsin

Related Posts with Thumbnails