Salı, Haziran 13, 2006

ÇEYİZ

Geçen gün arkadaşımızın çeyizine gittik.Onunda 23 haziran kısmetse düğünü.çok güzel danteller vardı da benim beceriksizliğim sanırım çektiklerimin hepsi parlamış.düzeltemedim de.Bu biraz iyi çıkanlardan.Bu tam bir takım.yorgan ve etek te aynı yastıklar gibi örülmüş ve piko ile geçirilmiş.Tabi bunların yıkanması ütülenmesi şimdiki gençlere zor gelsede çeyizin olmazsa olmazlarından..

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili
Nagihan Bu şerefe ilk ben nail oldum.Acayip güzel bir takım tek kelime ile harika.Bu güzel ceyizin sahibini Allah tamamına erdirsin.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

benim öyle çeyiz filan göstermeye niyetim yok ama sana bir kıyak geçebilirim sanırım :) annem benim malzemeleri de çıkarsın ortaya bakalım, belki senin sitene layık bir şeyler vardır. biliyorsun marifetlidir annem. ben hiç çekmemişim :(

nagice dedi ki...

bilmezmiyim.hele annenin iğne oyaları var ya..süper...:))

Serra dedi ki...

Simdi bu yukarida yazanlardan sanki Seruhan'in kizi Aslihan ikinci yorumu birakmis diyecektim ki senin yorumu da okudum. Seruhan igne oyasi yapmadigina gore, kim bu ceyiz sahibi ama annesine cekmemis yorumcumuz. ben cikmaadim icinden, bulmaca gibi olmus.

Rengarenk dantel dedi ki...

oldukça karışık bi mevzu serra bende çözemedim. şu varki lerki günlerde güzel ciciler göreceğil bu güzel takım gibi...

Adsız dedi ki...

Bu dantel çok gösterişli ve şık. İnsan yatmaya kıyamaz üstünde. Yapanların ve bize ulaştıranların ellerine sağlık :)

Arif Gönlübol dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

KIZLAR O GİZEMLİ YORUMCU DAHA ÖNCE ANNESİNİN İĞNEOYALARINI SİZLERE SERGİLEDİĞİM BAHAR.VE AĞUSTOSTA EVLENİYOR.O ZAMAN SİZLERE ÇOK DEĞİŞİK ŞEYLER BEKLİYOR EMİN OLUN..
ARŞİV KISMINDA MEVCUT İĞNEOYALARI

Adsız dedi ki...

http://hunerlieller.blogspot.com/2005/09/bir-mr.html#comments
adresinden görebilirsiniz hatta.nagice

Amire dedi ki...

vay be..sanal çeyiz geziyoruz:)evleri karşımızda ama kısmet burada görmekmiş:)teknoloji sen nelere kadirsin..bahar sen çeyizin
i burada sergile bence:)

Adsız dedi ki...

çeyiz göstermeye niyetim olmadığını daha önce söylemiştim ama burda yazanları okuduktan sonra sanırım nagi'nin "hünerlieller"ini biraz şenlendirsek iyi olacak :)
saygılar...

Related Posts with Thumbnails