Salı, Nisan 11, 2006

YAZLIK MODELLER

Annemin arkadaşı hafize abla benim meşhur çiçekli şalımın büyük parçalısını örmüş.bu daha kolay.3 motifle iş bitiyor.bu arka.motif ortası diğerinin aynısı .etraf daha fazla örülüyor.yani 12 sıra.böyle 3 tane yapılıyor.v şeklinde eklendiğinde 2 si önlere 1 i arkaya.işte size şık bir şal.

Bu güllü şal'ı da bahar'ın annesi örmüş.ne zamandır seruhan için alıp çekiyim diyordum.sonunda çektim.işte buda nefis bir şal.örmek istiyorum ama bundan. inşallah..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Nagihan
Şallar çok güzel.Bende yeni şal başladım gül modellinide canım arkadaşım serranın bloktan aldım bakalım nasıl bir model ortaya cıkacak bende çok merak ediyorum gece senle konuştuktan sonra başladım bu günde başından kalkmadan yaptım bir kac gün içinde biter inşallah bende sana yollarım yayınlarız.Bu arada senin gülü şalıda gece başladım biraz oda çok güzel bir model ama benim yaptığım ipindenmi tığdanmı anlamadım biraz delikleri küçük oluyor bakalım şallarımı begenecekmisiniz.seninde yüregine saglık canım arkadaşım.
Sevgiler

NuR dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Sana da Sevgili Seruhan'a da kolay gelsin, çabuk bitsin:)) Ellerinize sağlık.
Sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

canım bekleyince açıldı nihayet sayfa.şallar çok hoş olmuş,yapanların eline sağlık,iyi günlerde kullansınlar.bende senin derya motifinden 8 adet yaptım,motifleri yapması çok eğlenceli ama birleştirmesini sevemedim bana zor geldi.4 tane birleştirip çantamın üstüne koyucam çok hoş duruyor,birkaç güne kadar yayınlarım bende.

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir şal olmuş bu. Yapanın ellerine saglık.

Related Posts with Thumbnails